RULLEGARDINER MED MOTOR:

Rullegardiner findes også med motor, som det der kaldes elektriske rullegardiner. Dette rullegardin er særdeles anvendelige til ovenlysvinduer, hvor du så ved hjælp af en fjernbetjening kan rulle for eller fra. Du kan dog også sagtens installere dem i husets andre vinduer, hvor de kan gøre gavn.

Elektriske rullegardiner findes ikke efter mål, i stedet er de produceret efter standard mål, der passer til standard størrelsen på vinduerne. Dog findes der alligevel over 20 forskellige størrelse, se listen her:

78×160
94×160
78×180

66×140
78×140
94×140
114×140
134×140

55×118
66×118
78×118
94×118
114×118

55×78
55×98
78×98

Udseende:

Udvalget af farver og mønstre er ikke helt så stort som ved et traditionelle rullegardin. Rullegardiner med motor fåes i standard farverne, og farver som hvid, sort og grå findes i flere nuancer. Derud over fåes de i et par forskellige mønstre i de mest populære farver, f.eks. blå kombineret med hvid, eller hvid kombineret med sort.

Køber man et elektriske rullegardin til vinduer fra anerkendte mærker som f.eks. velux, så leveres rullegardinet med lang product garanti. Se nederst hvor du kan købe elektriske rullegardiner til netop velux vinduer.

SOLCELLEDREVNE RULLEGARDINER:

Elektriske rullegardiner, kan også fåes som solcelledrevne rullegardiner. Rullegardinet fungere på præcis samme måde som andre elektriske rullegardiner, eneste forskel er hvor det får strømmen fra. Dette betyder at du ikke skal trække ledninger eller kabler ved installering af rullegardinet, som man normalt vil skulle gøre da det er et rullegardin med motor. Da rullegardinet udelukkende bruger strømmen som den får fra solcellerne der er placeret meget diskret oven på gardinets top kasse.

FIND DINE ELEKTRISKE RULLEGARDINER HER

VELUX elektriske rullegardiner

– Fremragende på trustpilot –
– Godt udvalg af farver –
 – Pris match–
 – Høj kvalitet – 
– Levering til døren –

VELUX SOLCELLEDREVNE RULLEGARDINER

– Fremragende på trustpilot –
– Godt udvalg af farver –
 – Pris match– 
– Høj kvalitet –
 – Miljø venligt & Strøm besparende –

ER RULLEGARDINER NOGET FOR MIG

Er du i tvivl om rullegardiner er noget for dig – klik her og læs mere:

derfor skal du vælge rullegardiner

Her kan du læse om et rullegardins funktionalitet. F.eks. om hvor det gir mening at benytte et rullegardin. 

sådan rengøre du rullegardiner

Du har måske købt dine rullegardiner, men hvordan gør man dem lige rene når de først har hængt lidt tid og er blevet støvet eller snavset.