RULLEGARDINER:

Et rullegardin, er et alsidigt gardin. Du kan bruge dem mange steder, ikke kun på værelset eller i stuen. Et rullegardin kan også fåes i ekstra lange versioner der kan hænge foran en dør eller benyttes som rumdeler. De er også ideele til dit ovenlysvindue hvis du har sådan et, her kan man få elektriske rullegardiner du kan styre med en fjernbetjening. Det er muligt online at få lavet rullegardiner i præcis den størrelse som man har brug for. Derfor kan man også bruge dem på badeværelset eller i campingvognen, steder hvor målene variere meget fra f.eks. et stue vindue. Ikke noget med at skulle bøvle med at skære af selv, hvis man ikke lige fandt et i det lokale supermarked der passede.

Rullegardiner er super gode da du altid kan styre lysindfaldet, du kan rulle lidt op eller lidt ned igen, i stedet for f.eks. med gardiner du trækker til eller fra, her er det enden helt mørkt eller lyst. Rullegardiner er også særdeles velegnet som mærklægningsgardiner, hvilket de bliver brugt til i stor stil, da de virkelig formår at lukke af for lyset. 

MATERIALE OG UDFORMNING:

De fleste rullegardiner kommer i dag med kædetræk i stedet for snoretræk, det er også væsentligt smartere. Hvis man har prøvet et rullegardin med snoretræk, så kender man godt det her med at man skal trække en bestemt vej før at man kan få lov til at rulle op eller ned, og det er træls. 

Rullegardiner kommer i mange forskellige materialer. Ligefra bambus rullegardiner,til dem vi kender i stof. De fåes i mange forskellige mønstre, farver, motiver osv. På de webshops der er linket til nederst, er det muligt selv at designe ens egne gardiner. Så vælger du selv farve og mønster, om det skal være med eller uden tunger. Samt hvilken farve kædetrækket og gardinets afslutning skal have.

FIND DINE RULLEGARDINER HER

MØRKLÆGNINGSGARDINER
FRA 105 KR

– 100 vis af farve muligheder –
– Mulighed for målgaranti –
– Gratis farveprøve –
 – Prisgaranti –
 – Levering til døren –
– Mulighed for totalgaranti – 

kvalitets rullegardiner
fra 86 kr

– Gardiner i alle farver –
– Varmedæmpende – 
– Høj kvalitet – 
– Pris garanti –
– Levering til døren –
– Mulighed for gratis fragt –

luksus rullegardiner
fra 99 kr

– Luksus rullegardiner –
– 100 vis af farver –
 – Pris garanti –
 – Høj kvalitet – 
– Levering til døren –
 – Billigste gardin fra 50 kr – 

ER RULLEGARDINER NOGET FOR MIG

Er du i tvivl om rullegardiner er noget for dig – klik her og læs mere:

Opmåling til rullegardiner, er ikke altid lige nemt. Det kan afhænge meget af producent, hvordan der skal måles op. 

Du har måske købt dine rullegardiner, men hvordan gør man dem lige rene når de først har hængt lidt tid og er blevet støvet eller snavset.